Bilder fra Fredrikstads oppgjør mot Sandnes 26. september 2021. Foto: Kent Henriksen

Mer jubel for Sandnes denne helgen?

Fem kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, der det er oppgjør både nedre og øvre halvdel.


Akerselva-Fredrikstad
11.00 Grefsenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Et fattig poeng har det blitt på dagens motstandere så langt i sesongen, og poengnøden er stor i begge leirer. Akerselva har ikke råd å tape dagens hjemmekamp, og for Fredrikstad har det bare blitt det ene poenget etter bragden mot Sandnes. Klarer de å gjenskape den intensiteten er det fare på ferde for rutinerte Akerselva, men det her blir garantert et neglebitende drama i tre akter. 

Coolbet odds: Akerselva 1.60 uavgjort 7.50 Fredrikstad 3.15

Sarpsborg-Nor 92
14.00 Skjeberghallen

SE KAMPEN / LIVE

Begge lag ønsker å ta et stort skritt fra strekene, men ligger så langt på riktig side men med flere lag pustende i nakken. Etter en god start på sesongen har poengfangsten blitt litt dårligere i det siste for begge lag, og da er bare tre poeng i dagens oppgjør godt nok. To lag som ofte har gode bataljer seg imellom og her blir det fort en thriller i Skjeberghallen. 

Coolbet odds: Sarpsborg 1.73 uavgjort 7.00 Nor 92 2.83

Slevik-Sandnes
14.30 Gressvikhallen

SE KAMPEN / LIVE

Slevik har heng på lagene helt i toppen og når tredjeplasserte Sandnes kommer på besøk har de en gylden mulighet å klatre oppover. Vestlendingene har imponert så langt i sesongen, og har vist å være en håndfull for de fleste lag. Uten tvil et spennende oppgjør der det meste kan skje. 

Coolbet odds:  Slevik 1.83 uavgjort 7.70 Sandnes 2.50

Tunet-Harstad
16.00 Høyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Serieleder Tunet får besøk nordfra når Harstad entrer Høyenhallen. Gjestene har til tider vist god form så langt i sesongen, og kan fort by på en del problemer. Vi tror nok kvalitetene til hjemmelaget og litt bedre fysikk blir utslagsgivende i dagens oppgjør. 

Coolbet odds: Tunet 1.02 uavgjort 20.00 Harstad 22.00

Gjelleråsen-Greåker
16.30 Lihallen

SE KAMPEN / LIVE

Gjelleråsen har endelig begynt å vinne, og når Greåker kommer på besøk komme de fra to strake seiere. Sjansen er nok stor for at seiersmarsjen kommer av seg mot østfoldingene som er dagens soleklare favoritter, selv om de spiller på bortebane i ettermiddag. Kan nittedølingene bite godt fra seg eller blir det favorittseier? 

Coolbet odds: Gjelleråsen 11.00 uavgjort 13.00 Greåker 1.10