Stian Setterberg og Fredrikstad overrasket de fleste lørdag med seier over Akerselva, i dag venter tøff motstand på vestlandet mot Sandnes. Foto: Kent Henriksen

Medaljer, sluttspill og jakten på ny kontrakt

Det er ikke mange serierunder igjen og for flere av lagene er nå i siste del av medaljejakt, sluttspillsjakt og jakten på ny kontrakt. Se eller følg dagens kamper på våre nettsider, med første kampstart klokken 14.30.


Sandnes-Fredrikstad
14.30 Hanahallen

SE KAMPEN / LIVE

Sandnes slo Slevik i går, og møter et Fredrikstad-lag som sjokkerte «alle» da de slo Akerselva. Det ble uavgjort sist lagene møttes, der Sandnes senere vant på straffer. Vi holder vestlendingene som favoritter i jakten på edle historiske medaljer, men de møter et Østfold-lag som kjemper for sin eksistens i landets øverste divisjon. 

Coolbet odds: ikke publisert

Harstad-Nor 92
15.30 Harstadhallen

SE KAMPEN / LIVE

Tre poeng eller uavgjort sikrer sluttspillplassen for begge lag, og det er med andre ord en nøkkelkamp da Harstad og Nor 92 barker sammen. Begge lag tapte stygt i går, og er garantert revansjelystne i dag. Det ble knapp seier til Nor 92 sist lagene møttes, og her er det muligheter for spenning hele veien. 

Coolbet odds: ikke publisert

Greåker-Gjelleråsen
16.00 Tindlundhallen

SE KAMPEN / LIVE

Greåker har havnet i et lite vakuum, der andreplassen ser ganske safe ut og der Tunet allerede har stukket av med seriegullet. Nå kommer desperate nittedølinger på besøk til Tindlundhallen, og etter at Fredrikstad vant i går er det ekstra viktig å prøve stjele poeng av topplaget. Greåker er favoritter, men kanskje kan Gjelleråsen få det til å bli spennende allikevel?

Coolbet odds: ikke publisert