Thobias Hjorth og Greåker hadde litt å tenke på etter en tøff kamp mot Gjelleråsen.

Måtte kjempe hardt for tre poeng

Greåker fikk kjempe hardt for seieren mot Gjelleråsen i ettermiddag, Lars Erik Torp avgjorde kampen i den tredje perioden.

Greåker slo Gjelleråsen 4-3 i Lihallen, men det var ikke uten problemer østfoldingene fikk med seg tre poeng hjem.

Martin Lilleby åpnet målscoringen i ettermiddag, men Mikael Broms utlignet for hjemmelaget etter 13. minutter. Gjestene hadde litt mere muligheter, men klarte ikke å omsette de.

Tre ganger utlignet Gjelleråsen mot Greåker, men klarte til slutt ikke å stå mot overmakten. Foto: Tor Anders Dalland

I den andre perioden var det igjen Greåker som scoret først, denne gang Patrick Stenersrød Bye sist på ballen. Anders Mellum utlignet kort tid etter, men Jørgen Nordahl sendte gjestene i føringen nok en gang. Mellum ville det annerledes og etter kvarteret utlignet han til 3-3, med sin andre scoring for dagen.

Etter uavgjort til den andre pausen var Greåker på jakt etter de tre poengene, og Lars Erik Torp så til at Greåker kunne juble for 4-3. Scoringen ble etterhvert til seiersmålet og Greåker med beholder med tre poeng andreplassen på tabellen, fortsatt bak Tunet men foran Sandnes. KAMPFAKTA