Måtte kjempe for seieren mot Sandnes

Greåker fikk det uventet tøft mot Sandnes i dag, men klarte å ro i land tre poeng og leder an i jakten på gull.

Greåker tok ledelsen med både et og to mål da Sander Fauskanger og Wilmer Anderzon fant nettmaskene tidlig i kampen. En redusering fra Tuomo Manninen ga spenning foran midtperioden.

Der scoret Teemu Kantanen 2-2 etter fire minutter, men Martin Lilleby sendte Greåker opp i ledelsen på nytt like mange minutter etter. Ole Petter Paulsens scoring etter 16 minutter sørget for uavgjort etter to perioder.

I den tredje perioden brukte Liam Ranum Edvardsen 46 sekunder på å sende Greåker på nytt opp i ledelsen, og da Lars Erik Torp økte til 5-3 etter ni minutter ble det tungt for gjestene. Andreas Pedersen sørget for ny spenning da han reduserte til 5-4 med litt over fire minutter igjen, men Greåker holdt unna og vant kampen. KAMPFAKTA

Jevnt i Skjeberghallen
Sarpsborg så ut å gå mot en enkel seier mot Harstad etter å ha vunnet den første perioden med 4-0. Harstadværingene hadde dog ingen planer om å gå i seg lett, og kjempet godt siste to periodene. Sarpsborg holdt ut og vant 6-4, men ikke uten at det ble spennende i reprisen på forrige sesongs kvartfinale. KAMPFAKTA