Målrikt oppgjør da Harstad slo Gjelleråsen

Harstad klatret opp på femteplass på tabellen da de slo Gjelleråsen i ettermiddag.

Harstad har hadde en litt tøff periode før jul med sykdom og skader, men nå ser formen ut å være på inngang, og da ble det seier mot Gjelleråsen. Nittedølingene kom fra seier mot Sveiva, og med dagens seier klatret like gjerne de nordnorske guttene forbi Stovner-laget på tabellen og opp på en femteplass.

Det var Harstad som tok kommandoen om kampen og ledet 3-0 allerede etter ni minutter, noe som fikk gjestene til å ta timeout. Gjelleråsen fikk inn noen reduseringer den andre halvdelen av perioden og det sto 4-3 til Harstad på tavlen etter den første perioden.

I den andre perioden økte Harstad ledelsen men et par reduseringer av Toms Niedre mot gamle lagkamerater og en scoring fra Patrick Evebø Marigård sørget for ny spenning med sin 8-6 scoring. Ivo Balodis satte da 9-6 og Harstadværingene kunne gå til pause med en tremålsledelse.

Den tredje perioden var åtte minutter gammel da Olav Ansnes Falkeid reduserte til 9-7, og ny spenning. Joel Eklund økte ledelsen i det 12. minutt, og da tok gjestene ut målvakten og presset på for en redusering. Den kom først med minuttet igjen da Ådne Mellum ble tremålsscorer, men Harstad holdt unna og vant 10-8. KAMPFAKTA

Målfest da østfoldingene vant i vest
På Vestlandet var det aldri snakk om saken, og Greåker slo Sandnes 13-5, i en kamp der Kevin Landgren scoret tre ganger for gjestene, men kampens store spiller var Sander Fauskanger som gjorde fem poeng (2+3) mot vestlendingene. KAMPFAKTA