Målrikt og spennende i dagens kamper

Det ble både spenning og mange scoringer da lørdagens runde i eliteserien for menn ble gjennomført.

I Sandnes kunne ikke hjemmelaget stoppe serieleder Slevik, og tapet stoppet på 6-12, men det var lenge jevnt i Kleivanehallen, der Marcus By sto for tre scoringer for gjestene. KAMPFAKTA

Harstadhallen kokte med 240 tilskuere som fikk se hjemmelaget krige godt mot Sveiva. Gjestene ledet med to mål i den tredje perioden, men Harstadværingene klarte å utligne med under fem minutter igjen. I straffekonkurransen var gjestene sterkest og stakk av med ekstrapoenget i kampen som dermed endte 6-7. KAMPFAKTA

Christian Ahlfors var kampens store spiller da Vålerenga tok sesongens andre seier, og med det klatret opp på trygg grunn. Begge lag ligger på feil side av strekene, så det var viktige poeng nykommerne klarte å karre seg til. KAMPFAKTA