Målrikt i Harstad

Det ble målrikt da Harstad møtte Akerselva på hjemmebane.

Akerselva startet kampen best og etter to scoringer fra Carl Dennis Fagerlund, og en fra hver av Sander Raab Owren, Magnus Jarberg ledet gjestene hele 4-0. Først da våknet vertene og Panu Kotilainen sørget for 1-4-scoringen like før første pause.

Midtperioden ble omtrent motsatt av den første. Ivo Balodis reduserte først til 2-4, før Owren satt 2-5-scoringen for Akerselva. Bård William Karlsen Olsen, Arnijs Kuratniks og Toms Kirmuzs ville det annerledes og med hver sin scoring sto det plutselig 5-5 før den siste perioden. I starten av midtperioden fikk for øvrig Harstads Toms Niedre kampstraff.

Kuratniks sendte Harstad opp i ledelse for første gang i kampen da han satt 6-5-scoringen snaut tre minutter ut i siste periode, men Elias Snellingen-Vikbjer sørget for 6-6 og balanse i regnskapet kun 22 sekunder senere. Midtveis i perioden sørget Kuratniks for sin tredje scoring og ny ledelse til Harstad. Den ledelsen holdt de inn og Mika Pekka Petteri Heikurainen fastsatte sluttresultatet til 8-6 27 sekunder før slutt.

Kuratniks ble kåret til hjemmelagets beste, mens Fagerlund ble Akerselvas beste spiller.