Nor 92 kunne juble for seier over Akerselva i gårsdagens treningskamp. Foto: Glenn Selbo

Målrikt da Nor 92 slo Akerselva mandag kveld

Nor 92 seiret i treningskampen mot Akerselva mandag kveld.

Jørgen Becher sendte Nor 92 opp i ledelsen halvveis i den første perioden, men Christian Ahlfors utlignet kort tid etter. Noen minutter før pause satte Kristoffer Bakke 2-1, og hjemmelaget kunne gå til pause i Mjøndalshallen med en knapp ledelse.

I den andre perioden var det Akerselva og Magnus Jarberg som startet best, og Jarberg scoret to ganger og sørget for Oslo-laget ledet halvveis i perioden. Det ville ikke hjemmelaget ha noe av og Markus Hegnes Hansen og Sebastian Kämpe så til at hjemmelaget kunne gå til nok en pause med ledelse.

Den tredje perioden var et par minutter gammel da Kämpe på nytt fant nettmaskene, og da også Jørgen Nilsen Ripel overlistet gjestenes målmann var det en solid ledelse for hjemmelaget. Ahlfors reduserte med sin andre scoring for dagen like etter, og Elias Snellingen-Vikbjer lekte inn en ny redusering på et straffeslag (se video). Gleden ble kortvarig for Bakke og Nilsen Ripel scoret hver sitt mål før Snellingen-Vikbjer kunne ordne 8-6 og litt spenning på slutten. Det ble ingen flere scoringer for gjestene, og isteden kunne Didrik Grøstad fastsette sluttresultatet til 9-6 halvannet minutt før kampen var over. KAMPFAKTA