Sarpsborg vant dagens oppgjør mot Narvik på bortebane. Foto: Kent Henriksen

Målfest og tre nye poeng for Sarpsborg

Narvik tok ledelsen i dagens oppgjør i eliteserien, men så var det slutt på moroa for hjemmelaget mot Sarpsborg.

Sarpsborg klatret opp på sikker grunn i eliteserien etter lagets andre strake seier, da Narvik fikk sekken full. Selv om hjemmelagets Jörgen Jonsson sendte nordlendingene opp i ledelsen, kunne Sarpsborg gå til ledelse med 5-1 etter den første perioden.

I den andre perioden økte østfoldingene til 7-1 før Jonsson igjen scoret, og reduserte til 7-2. Men sarpingene kunne gå til pause med en solid ledelse.

Den tredje perioden var tre minutter gammel da Jonsson fikset sitt tredje mål for dagen, og da Narvik reduserte til 7-4 like etter var det litt spenning, men to scoringer fra gjestene drepte den meste spenningen. Narvik ga aldri opp og tok ut målvakten, og kjempet og slet for å skape ny spenning, men sarpingene lot de aldri komme like nærmere enn fire mål, og kunne glede seg over tre poeng etter 12-7 seier og trygg plass på tabellen. KAMPFAKTA