Målfest i nord da Harstad klatret opp på tredjeplass

Harstad klatret opp på tredjeplass på tabellen da de slo Nor 92 i ettermiddag, i det som ble en skikkelig målfest. Det ble også seier for Greåker i hovedstaden.

Harstad kan bli en outsider i årets sesong etter en god start. Med sin tredje strake seier på rad ble Nor 92 sendt hjemover uten poeng. 11-6 ble det i Harstadhallen, etter en målløs første periode, der det ble målfest i den andre og tredje perioden.

Toms Kirmuzs scoret tre mål og la opp til to i seieren, der gjestene ledet halvveis i kampen. KAMPFAKTA

I Oslo scoret Liam Ranum Edvardsen på gamleklubben, men det holdt ikke for Akerselva. Greåker ble for sterke og nysigneringen Kevin Landgren scoret tre ganger, og Jesper Wiklund sto for de to andre scoringene da Greåker vant 5-2. KAMPFAKTA