Siste

Målene rente inn i ettermiddagens kamper

Akerselva best i kampen mot nykommerne, Harstad med sesongens første seier, og målfest i Tindlundhallen i ettermiddag. Vi har oppsummert lørdagens kamper i eliteserien for menn.

Akerselva anført av Sander Owren og Liam Ranum Edvarsen herjet med nykommerne Ajer i dagens oppgjør i Furneshallen. Duoen noterte seg for fem (3+2) og fire poeng (3+1) i dagens seier. KAMPFAKTA

Det svinget i Slattumhallen da Gjelleråsen og Harstad barket sammen. Harstad tok ledelsen, men Gjelleråsen snudde før gjestene så til at det ble en uavgjort første periode. I midtperioden sørget Anders Thunman Hälldahl for to scoringer, men ledelsen utlignet Gjelleråsen i løpet av de første seks minuttene i den tredje perioden. Så våknet målsnikene Toms Kirmuzs og Thunman Hälldahl og scoret tre respektive to mål, som sørget for 9-4 seier. Sistnevnte scoret fem mål i kampen. KAMPFAKTA

Det ble en real målfest i Tindlundhallen i ettermiddag. Etter flytrøbbel var Sandnes etterhvert på plass, og sørget for at det var uavgjort etter den første perioden. I midtperioden tok gjestene ledelsen, men ni scoringer fra hjemmelaget sørget for at Greåker etter to perioder. Målene fortsatte å ramle inn i den tredje perioden, og Greåker kunne vinne x-x. Nysigneringen Max Wahlgren gjorde 11 poeng(!) etter to scoringer og ni(!) assist. Isac Hammarberg (4+1) og Patrick Stenersrød Bye (4+2) noterte seg også flittig i protokollen, sammen med gjestenes Tim Degn Mikkelsen (4+1). KAMPFAKTA