Erlend Bjerknes og Akerselva spiller om viktige poeng i dagens oppgjør mot Fredrikstad. Foto: Kent Henriksen

Lokaloppgjør og viktige poeng på spill

Fire kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, med flere interessante oppgjør.


Harstad-Tunet
14.00 Harstadhallen

Tøff oppgave venter Harstad, som gjorde en god figur på Østlandet sist helg. Serielederne mistet poeng for første gang denne sesongen, og ønsker nok å vise at det ikke er noe man tenkt å gjøre ofte denne sesongen. Harstad spiller helt uten press i dagens oppgjør, for vi forventer at serielederne tar en solid seier. 

Coolbet odds: Harstad 16.45 uavgjort 17.00 Tunet 1.02

SE KAMPEN / LIVE

Slevik-Sarpsborg
14.00 Gressvikhallen

Lokaloppgjør da Sarpsborg kommer på besøk til Gressvikhallen. Slevik vant i midtuken, men uten å imponere. I dagens oppgjør møter de et bortelag som slitt så langt i sesongen. De unge gjestene har litt av en oppgave foran seg, men det kommer ikke bli vanskelig å motivere seg da det er lokaloppgjør som står på programmet. 

Coolbet odds: Slevik 1.08 uavgjort 14.00 Sarpsborg 9.74

SE KAMPEN / LIVE

Sandnes-Gjelleråsen
14.30 Hanahallen

Sandnes viste sist helg at de er gode fremover på banen, og tok poeng av serielederne og hengte med lenge mot Slevik. I dag venter Gjelleråsen som slo Harstad og tapte knepent mot Sveiva sist helg. Gjelleråsen vant sist lagene møttes og oppgjørene mellom Sandnes og Gjelleråsen har pleid å bli spennende, og vi forventer at det blir en god batalje i Hanahallen i ettermiddag. 

Coolbet odds: ikke publisert

SE KAMPEN / LIVE

Akerselva-Fredrikstad
15.00 Grefsenhallen

Med seier i ettermiddag er et godt grunnlag for spill i sluttspillet på plass for Akerselva og Fredrikstad, så det er med andre ord viktige poeng på spill i Grefsenhallen. Akerselva vant knepent sist lagene møttes etter en snuoperasjon. Det vil garantert bli spennende i dagens oppgjør mellom de sluttspilljagende klubbene. 

Coolbet odds: ikke publisert

LIVE

Les mer om:

eliteserien menn