Kan Sveiva fortsette seiersmarsjen mot Harstad i ettermiddag? Foto: Kent Henriksen

Fortsetter seiersmarsjen mot Harstad?

Fire kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, alle uten publikum på tribunen etter gårsdagens restriksjoner.


Slevik-Akerselva
14.00 Gressvikhallen

Slevik må vinne om de skal henge med i kampen om medaljene, og dagens gjester bør være mulige å slå på hjemmebane. Akerselva har blandet å gitt så langt i sesongen, og glimtvis viser de gode tendenser for å så falle totalt igjennom i noen øyeblikk etterpå. Vi holder hjemmelaget som favoritter, men dagens gjester liker å gjøre det vanskelig for østfoldingene. 

Coolbet odds: Slevik 1.04 uavgjort 15.00 Akerselva 14.00

SE KAMPEN / LIVE


Greåker-Fredrikstad
15.00 Tindlundhallen

Lokaloppgjør da de aller nærmeste av naboer barker sammen, og det på et splitter nytt gulv. Akkurat som sist gang i vår, blir det foran tomme tribuner i Tindlundhallen. Gjestene har vært litt mer pålogget de seneste kampene, men vi tror nok allikevel dagens oppgave blir litt for vanskelig. 

Coolbet odds: Greåker 1.02 uavgjort 18.00 Fredrikstad 15.50

SE KAMPEN / LIVE


Sarpsborg-Tunet
15.00 Skjeberghallen

Østfoldingene ligger rett utenfor sluttspillplass, og formen har vært bedre i det siste. I dag blir det en tøff oppgave, da ubeseirede serieleder Tunet kommer på besøk. Dagens gjester har tilgode å avgi poeng i årets sesong og scorer på bestilling.

Coolbet odds: Sarpsborg 14.00 uavgjort 15.00 Tunet 1.04

SE KAMPEN / LIVE


Sveiva-Harstad
16.00 Rommenhallen

Tredjeplasserte Sveiva får besøk av Harstad, som har to tøffe kamper i helgen. Vi kan nok forvente at hjemmelaget styrer mye av forestillingen mot gutta i fra nord. Sveiva har vist at blir å regne i toppen, og da skal de kunne innkassere tre poeng i dagens oppgjør. 

Coolbet odds: Sveiva 1.01 uavgjort 18.00 Harstad 18.00

SE KAMPEN / LIVE

Les mer om:

eliteserien menn