Ketil Kronberg og Dalen må ta det tunge klivet ned i allsvenskan etter tap i dag. Foto: Peter Bohlin

Legenden blir å finne i SSL også kommende sesong

Ketil Kronberg lar ikke sine 43 år være et hinder og blir å finne i Dalen nok en sesong, denne gang på øverste nivå etter en kjapp runde i Allsvenskan.


Det blir en ny sesong for Ketil Kronberg i Dalen etter opprykk til SSL i vår. Det er gode nyheter også for det norske landslaget der VM i Malmö er sesongens store høydepunkt. 43-åringen har fortsatt mye innebandy i seg og er fornøyd med å være tilbake på øverste nivå igjen etter en sesong i Allsvenskan med Umeå-klubben der han spilt så og si hele sin voksne karriere, der det også blitt spill i Holumskogen, Falun og Gjelleråsen. Kronberg gjorde 33 poeng (14+19) på 21 kamper i Allsvenskan sist sesong, det ble også tre poeng etter tre assist i kvalifiseringen til SSL på fem kamper. 
– Det føltes forferdelig å rykke ned fra SSL ifjor, obegriplig og frem for alt unødvendig, og like godt var det å gjøre opp for seg med den sesongen vi gjorde nå, med bare et tap og opprykk. Nå skal vi etablere Dalen igjen på øverste nivå, og det får bli en rimelig målsetting for neste skritt, å skape en ny fremgangsrik era for Dalen, sier Kronberg i en pressemelding. 

 

Les mer om:

SSL Ketil Kronberg Dalen