Linus Schefström reddet poeng for Narvik i dagens oppgjør mot Nor 92. Foto: Mikael Karlholm

Lå under med fire mål - reddet poeng mot Nor 92

Linus Schefström og Narvik kunne juble for sesongens andre poeng etter heroisk innsats mot Nor 92.

Nor 92 ledet med fire mål to ganger, men klarte ikke å slå Narvik under ordinær tid. Det sørget Linus Schefström for da han utlignet med 42 sekunder igjen, etter at Narvik gått fra 2-6 til 6-6 i den tredje perioden, der de tre siste målene kom siste fem minuttene.

Kristoffer Bakke sto for fire mål i kampen i Parken flerbrukshall for gjestene, og var sammen med Philip Kämpe (1+3) en av kampens store profiler.

Nor 92 scoret på sine fire straffeslag, men hjemmelaget bommet på to av fire straffeslag, og dermed blir bonuspoenget med sørover i morgen. KAMPFAKTA