Kontret topplaget i senk - så snudde alt

Sarpsborg gjorde livet surt for Tunet og kontret Oslo-laget i senk, men topplaget fant etterhvert rytmen og snudde oppgjøret.

Sarpsborg ledet etter den første perioden etter å ha kontret Tunet i senk. Topplaget fra Oslo slet med å finne ut av østfoldingenes forsvar, og stanget i hele perioden mot hjemmelaget. To scoringer fra Christoffer Gjødalstuen, en fra broder Fredrik og en scoring fra tidligere Tunet-spiller Anders Øvereng sørget for 4-2 ledelse, der Tinius Wærstad og Colin Oustad scoret for gjestene.

I midtperioden scoret Fredrik Gjødalstuen på nytt og økte ledelsen for sarpingene, men like etter reduserte Elias Snellingen-Vikbjer. Halvveis i kampen ble det 6-3, da Hans Petter Hasle Nilsen fant nettmaskene, men så begynte kreftene ta slutt for østfoldingene. Tunet reduserte to ganger før pause, da Martin Lilleby og Tobias Solheim overlistet hjemmelagets målvakt.

Den tredje perioden var bare minuttet gammel da Solheim på nytt scoret, og sørget for utligningen. I det syvende minutt kunne Ole Mossin Olesen lurer inn en retur, og snuoperasjonen var fullført. En scoring fra Lilleby mot gamle lagkamerater etter drøye kvarteret sørget for at kampen endte 6-8, og sarpingene måtte skuffet se Oslo-laget reise hjem med de tre poengene. KAMPFAKTA