Bilder fra toppoppgjøret mellom Sveiva og Slevik 24. oktober 2020. Foto: Kent Henriksen

Komfortabel seier for Sveiva mot nestjumboen

Sveiva vant men hadde til tider problemer å overliste Harstads målvakt i dagens seier.

Stovnerklubben vant den første perioden 5-1 og så ut til å cruise inn til en enkel storseier mot nestjumbo Harstad. 27-3 i skudd etter den første perioden sa det meste om Sveivas spilleovertak.

Gjestene kjempet etter beste evne og to scoringer fra Erik Juel Knudsen sørget for bittelitt spenning, da lagene gikk til den andre pausen på stillingen 8-3, etter at Sveiva slått av på tempoet litt i midtperioden.

Da skrudde Sveiva opp tempoet igjen, men Roberts Trepps var en levende vegg hos gjestene. Selv om det ble 11 baklengs endte latvieren på 81% i redningsprosent, etter å ha reddet 47 skudd av 58(!) i dagens kamp. Ikke uventet ble Trepps kåret til sitt lags beste spiller.

Jesper Pedersen ble dagens beste poengplukker hos hjemmelaget med fire poeng (3+1) sammen med Andreas Næss Valbye som også hadde fire poeng (2+2). KAMPFAKTA