Koblet grep om fjerdeplassen etter storspill av reservekeeperen

Ole Petter Anfinsen storspilte i dagens kamp for Harstad på bortebane mot Nor 92, det ga tre poeng og med det koblet det nordnorske laget grep om fjerdeplassen.

Nor 92 fikk en god start på kampen mot Harstad, og etter Phillip Næss-Fladset gitt laget ledelsen etter 40 sekunder kunne Matias Palm doble ledelsen halvveis i perioden. Det ville ikke Harstad ha noe av og Kristoffer Mørstad Lysberg og Anders Thunman Hälldahl sørget for balanse i regnskapet.

I midtperioden var det gjestene som var best og den tidligere Narvik-duoen Simon Eismar og Thunman Hälldahl scoret hver sin gang og så til at gjestene var i ledelsen med to mål før den tredje perioden.

Nor 92 reduserte i det sjette minutt av den tredje perioden da Mathias Gommerud fant nettmaskene, men man slet å få hull på en god Ole Petter Anfinsen hos gjestene. Reduseringen fikk fart på gjestene igjen, og Mika Heikurainen og Eismar sørget for to nye scoringer for bortelaget. Mathias Gram Larsen reduserte etter kvarteret men Toms Kirmuzs så til at det ble 7-4 seier for gjestene med en scoring i åpent mål på tampen av kampen. Med det kunne Harstad koble grep om fjerdeplassen. KAMPFAKTA