Knallsterk seier for Monolitten - slo vestlendingene

Monolitten startet det nye året med en kruttsterk seier, da de slo Stavanger på hjemmebane.

Stavanger reiste til Oslo med tre poeng i sikte, men må reise tomhendte hjem etter tap for Monolitten. Skøyen-laget og vestlendingene spilte en målløs førsteperiode, før det løsnet ordentlig for hjemmelaget.

I midtperioden scoret Monolitten på fire av fem skudd, og kunne gå til pause med 4-0 ledelse, etter scoringer fra Andrea Gulbrandsen, Fanny Kolstad, Julie Noer og Sigrid Wabakken Engell.

Den tredje perioden var Maja Brodins, og med to scoringer fra den svenske stjernen var det litt spennende, før Amelia Natalie Lisiecka satte den siste spikeren i kisten og så til at kampen endte 5-2 i favør Monolitten. KAMPFAKTA