Det har vært lite å juble for denne sesongen for Slevik, men kanskje kan østfoldingene juble for seier i dagens lokaloppgjør mot nedrykkskandidat Fredrikstad. Foto: Kent Henriksen

–⁠ Klart vi vil sende dem ned!

Sportsjef Anders Hansen og Slevik ønsker revansje og i samme slengen sende Fredrikstad ned en divisjon i siste serierunde.


Sportssjef Anders Hansen er revansjelysten etter tapet for Fredrikstad tidligere i sesong. Slevik som tapte mot Fredrikstad for første gang på 23(!) år denne sesongen, har planer om både revansje og lyst å sende ned «lillebror» til 1.divisjon i dag.
– Ja, det har vi. Som tidligere er det bedre å ha et lag i eliteserien og et i 1. divisjon i distriktet. Med både Greåker og Sarpsborg i nærheten, så blir det for mange klubber som kjemper om de samme spillerne. 1. divisjon er en fin plass for å utvikle unge spillere, sier Hansen til Fredriksstad Blad.

Sportsjef Anders Hansen (her tidligere under sesongen) ønsker å sende ned Fredrikstad i 1.divisjon. Foto: Kent Henriksen

Kampen kan man se gratis i Gressvihallen, og Sleviks sportsjef håper på fulle tribuner.
– Dette er en gratiskamp, så det er å håpe at vi klarer å fylle tribunen. 

Slevik har ingenting å spille for i dagens kamp og ligger på en skuffende åttendeplass på tabellen, lagets dårligste plassering på tabellen siden 08/09-sesongen da man var nære å rykke ned etter en tiendeplass på tabellen.