Nico Christensen og Harstad må ha hjelp etter suksess på banen, klubben har nemlig ikke budsjettert for sportslig suksess. Foto: Kent Henriksen

Klare for sluttspill - har ikke budsjettert for suksess

Harstads suksess i årets sesong kommer med en økonomisk bakside, klubben har ikke budsjettert med å ta seg til sluttspill.


Harstad Tidene kan i dag avsløre at Harstad har fått en uventet utfordring etter at laget ble klart for sluttspill, klubben har nemlig ikke budsjettert med at A-laget skulle nå sluttspillet. Det bekrefter hovedtrener Nico Christensen.
– Hvorfor skulle vi gjøre det når vi aldri før har klart det, spør han lattermildt da han blir intervjuet av lokalavisen. 

Det er også mye som tyder på at Harstad kan få Sandnes som motstander i sluttspillets kvartfinale, en motstander som passer sportslig, men langt fra økonomisk. Laget må nemlig innom Gardemoen for å reise til Vestlandet, og billetter må i verste fall bestilles på kort varsel, som sjelden er billig.

Det har vært en god sesong for Harstad i eliteserien. Foto: Kent Henriksen
Logistikken hadde derfor passet bedre med et lag fra Østlandet, og nå håper Harstad-profilen at man kan få drahjelp av sine sponsorer foran sluttspillet og kanskje er det lov å håpe på en velfylt hall i kvartfinalene.
– Dyrt blir det uansett, og verst om vi må til Vestlandet. Vi må finne ei løsning. Forhåpentlig er det mange som ser verdien av å ha et godt lag i Harstad, og vi har gode sponsorer, som har fulgt oss i mange år, sier Christensen.

Harstad ligger foreløpig på sjetteplass på tabellen og har igjen to kamper i eliteserien, mot Sveiva på hjemmebane til helgen, og Sandnes på bortebane i siste serierunde neste helg.