Philip Kämpe er på plass i Helsingborg etter å ha vært utlånt til Tunet etter overgangen fra Nor 92 forrige sommer. Foto: Kent Henriksen

Kjemper om en plass i SSL-klubben

Ifjor signerte han for SSL-klubben og nå kjemper det norske talentet for en plass i klubbens A-lag.


Philip Kämpe signerte for SSL-klubben Helsingborg allerede forrige sommer, men var på lån i Tunet sist sesong. Nå er unggutten på plass i Sverige og kjemper om en plass i troppen til den skånske SSL-klubben. I dag spiller Helsingborg treningskamp mot seriekollega Mullsjö på bortebane, og det blir første test for laget under forsesongen. 
– Til dagens kamp kommer FCH med en full tropp foruten Nicklas Lidholm. Det innebærer at det blir et første fremtreden for Christoffer Andersson, Linus Bergström og Oscar Johansson. Dessuten blir det comeback i FCH for Daniel Johnsson, Oliver Bellman og Rasmus Stoltz. Dessuten kommer Philip Kämpe være med i troppen. Philip som er et norsk talent ble klar ifjor men ble lånt ut med en gang. Nå er han tilbake og kjemper om en plass på laget, skriver klubben på sin hjemmeside før dagens oppgjør. 

Kämpe spilte flere treningskamper for Helsingborg da de var på besøk i Norge sommeren 2019, da på hospitering hos klubben som Niklas Pålsson er hovedtrener for.