Kine Hedlund Eriksen scoret seks(!) ganger i dagens oppgjør mot Sarpsborg. Foto: Kent Henriksen

Kapteinen scoret seks ganger i storseieren

Grei slet med å få hull på byllen mot seriejumbo Sarpsborg, men så våknet lagets kaptein Kine Hedlund Eriksen.

Sarpsborg fikk en drømmestart på oppgjøret mot serieleder Grei, og allerede før det var spilt to minutter scoret Emma Sjökvist og sendte sarpingene opp i ledelsen. Gleden ble kortvarig for i det sjette minutt satte Kine Hedlund Eriksen 1-1. Grei trykket på for å ta ledelsen, men måtte innse at det var uavgjort etter den første perioden.

Grei fikk en fantastisk start på midtperioden da Hedlund Eriksen ga gjestene ledelsen 2-1 allerede etter ti sekunder. Sarpingene kjemper hardt for å utligne, men det er Grei som presser på og etter kvarteret løsner det for gjestene. Hedlund Eriksen scorer ytterligere to mål i løpet av et par minutter, og da Camilla Weibye setter 5-1 to minutter før pause ser de fleste hvor det bærer hen.

Gjestene starter også den tredje perioden best, og Kajsa Liljefors ordner 6-1 ledelse etter et minutt. Vondt blir verre et par minutter senere for hjemmelaget da Nicoline Olsen finner nettmaskene og 7-1 i Skjeberghallen. Kaptein Hedlund Eriksen er på ingen måter ferdig, og i det åttende minutt setter hun sitt femte for dagen og 8-1 til Grei. Sarpsborg ryker på en utvisning, og der er Hedlund Eriksen nok en gang. Sarpsborg tar timeout, og det hjelper noe for flere scoringer blir det ikke. Serielederne vinner og øker avstanden til Tunet, og for Sarpsborg blir det nok et smertelig tap. KAMPFAKTA