Kan Thomas Stræte og Slevik stoppe Tunets seiersmarsj? Foto: Kent Henriksen

Kan Slevik stoppe Tunets seiersmarsj?


Tunet-Slevik
19.00 Høyenhallen

Tunet møter Slevik i kveld, og det er heftig rivalitet mellom klubbene. Begge lag har gull i sikte, og for gjestene gjelder det å stoppe Tunets seiersmarsj om de skal kunne utfordre de helt i toppen. Tunet har ni strake seiere så langt denne sesongen, og har nok planer om å stikke av med poengene, men det kommer garantert å bli en tøff og spennende kamp i Høyenhallen i kveld. 

Coolbet odds: Tunet 1.33 uavgjort 7.50 Slevik 4.65

SE KAMPEN / LIVE

Fredrikstad-Sveiva
19.30 Rolvsøyhallen

Fredrikstad har en formidabel oppgave foran seg, men har nok fått med seg at Akerselva fikk Stovner-gutta å skjelve litt sist kamp. Østfoldingene har til dels vært gode på hjemmebane i år, og det er langt fra noen enkel kamp for Oslo-klubben i kveld, selv om de på papiret er store favoritter. 

Coolbet odds: Fredrikstad 10.00 uavgjort 10.00 Sveiva 1.11

SE KAMPEN / LIVE

Gjelleråsen-Greåker
19.30 Lihallen 

Gjelleråsen har sakte men sikkert begynt å finne formen, og vant sist helg. Greåker på sin side tapte mot Tunet, og er nok ivrige på å komme seg tilbake på vinnersporet igjen, og det må de om de ønsker å kjempe helt i toppen. Vi tror nok østfoldingene stikker av med poengene i dagens kamp, men kanskje blir det litt tøffere enn ventet?

Coolbet odds: Gjelleråsen 9.00 uavgjort 11.00 Greåker 1.11

SE KAMPEN / LIVE

Les mer om:

eliteserien menn