Kan Andreas Pedersen og Sandnes overraske mot Tunet? Her i kamp med Joachim Trandum Terjesen og Mads Fossum Normann sist sesong. Foto: Børge Andreassen

Kan Sandnes ta en ny skalp mot seriefavoritten?

Tabellnaboer rundt sluttspillstreken og helt i toppen barker serielederne og seriefavoritten sammen i ettermiddag, da vi har kamper i nord og vest.


Harstad-Sarpsborg
14.00 Harstadhallen

SE KAMPEN / LIVE

Harstad har endelig byttet ut Seljestadhallen og er tilbake på parketten i byens storstue. Kanskje gir det hjemmelaget et ekstra løft da tabellnabo Sarpsborg kommer på besøk. Harstad er ubeseiret på hjemmebane så langt i sesongen, og gjestene har litt av en oppgave foran seg. Lagene har hatt noen tøffe bataljer mot hverandre de seneste sesongene, så her kan det fort bli en spennende ettermiddag. Åpent oppgjør der det meste kan skje. 

Coolbet odds: Harstad 2.02 uavgjort 6.65 Sarpsborg 2.30

Sandnes-Tunet
14.30 Hanahallen

SE KAMPEN / LIVE

Sandnes var det eneste laget som tok poeng av Tunet sist sesong, og når de i ettermiddag får besøk av Tunet kan de stikke fra i toppen av tabellen. Det er duket for en vanvittig thriller i Hanahallen, og hjemmelaget håper at hjemmepublikummet ser sitt snitt å fylle opp hallen til randen og støtte vestlendingene mot gullfavoritten fra hovedstaden. Det er liten tvil om at dagens kamp er helgens høydepunkt, kan vestlendingene skape spenning eller er Tunet fortsatt et hakk for gode?

Coolbet odds: Sandnes 6.50 uavgjort 11.45 Tunet 1.20