Fredrikstad slo Gjelleråsen 9-2 søndag. Foto: Kent Henriksen

– Kan ikke klive ut på banen og leke gjemsel i 60 minutter

Gjelleråsen har en formidabel oppgave foran seg i kveld da serieleder Tunet kommer på besøk.


Det har blitt fem strake tap for Gjelleråsen mot Tunet, og i fjor tapte man klart i begge kamper. I årets sesong har serielederne startet sterkt og står med full pott etter fem serierunder, litt av en oppgave for Gjelleråsen som har slitt med stabiliteten så langt i sesongen.
– For del handler det om å gjøre en bedre prestasjon i alt sammenlignet med kampen mot Fredrikstad. Vi møter et sterkt Tunet som vist styrke fra start i serien, sier hovedtrener Jonas Boväng til klubbens hjemmeside i forkant av dagens oppgjør. 

Den svenske treneren var ikke fornøyd med lagets innsats mot Fredrikstad, men håper at hans lag skal tørre å være gode mot serielederne som kommer på besøk til Lihallen i kveld. 
– Utfordringen for oss er å få treff med det vi har jobbet med, og det vi er trygge på. Det handler om avgjørelsen i ubekveme situasjoner, og bekveme situasjoner. Kort og godt handler det om prestasjonen, engasjementet og vårt grunnspill. Så tar vi det derfra, vi kan ikke klive ut på banen og leke gjemsel i 60 minutter, det er ikke akseptabelt.  

Kampen spilles i Lihallen med kampstart klokken 19.30.