Fredrikstad ligger stadig sist på tabellen, men kan klatre oppover på tabellen om det blir tre poeng mot naboklubben Sarpsborg i ettermiddag. Foto: Kent Henriksen

Kan Fredrikstad stå for en ny overraskelse?

To kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, der Fredrikstad får besøk av Sarpsborg til lokaloppgjør og i nord får Harstad besøk av Slevik. Kan Fredrikstad overraske på nytt?


Fredrikstad-Sarpsborg
14.00 Rolvsøyhallen

SE KAMPEN / LIVE

Det kommer smelle godt i duellene i dagens oppgjør, der Fredrikstad får besøk av naboklubben Sarpsborg. Begge lag har lyst på tre poeng i dag, og er villige å strekke seg langt for å innkassere seieren. Fredrikstad fikk en opptur sist helg da de overraskende slo Sveiva, kan de overraske i dag mot haiene?

Coolbet odds: Fredrikstad 3.15 uavgjort 7.55 Sarpsborg 1.60

Harstad-Slevik
14.00 Harstadhallen

SE KAMPEN / LIVE

Det ble ingen poeng forrige helg for Harstad, og revansjelystne harstadværinger får besøk av Slevik. Gjestene er langt fra toppformen og sliter med skader, det gir poenghåp for dagens hjemmelag. Begge lag har fått noen tap på rappen nå, og er nødt å komme seg på vinnersporet igjen. Det kan fort bli et oppgjør der det meste kan skje, men femteplasserte Slevik får tåle favorittstempel. 

Coolbet odds: Harstad 3.85 uavgjort 8.00 Slevik 1.45