Vår ekspert Petter Alexandersen har tradisjonen tro tippet tabellen og gjort sine analyser om lagene. Foto: Kent Henriksen

– Kan bli ekstremt jevnt bak topplagene

Skrevet av Redaksjonen
17.09.2022 09:28

Det er en tøff og vanskelig sesong å tippe både angående seriegull, men ikke minst plassene nedover tabellen, sier Innebandyavisens ekspert dagene før seriestart.

Vi lot tradisjonen tro vår ekspert Petter Alexandersen analysere og tippe tabellen i eliteserien for kvinner, og det ser ut til at det kan bli en hard kamp om plassene i sluttspillet kommende sesong. 
– To lag kan ta gullet, fem lag slåss om den siste medaljen og den viktige fjerdeplassen tanke på NM. Tror vi får en serie der to lag skiller seg veldig ut fra resten. De to beste har hatt en fantastisk silly season og fått inn den ene klassespilleren etter den andre. Ser ikke helt for meg at topp to laga kommer til å rote bort så mange poeng mot lagene bak seg, men jobben må gjøres og er de ikke fullt fokusert så er lagene under klare for å overraske. Det gjelder å møte på jobb i rett antrekk hver match, sier Alexandersen dagene før seriestart. 

Abonner på Innebandyavisen for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om innebandy!

Kun 69 kr/mnd – eller tegn et årsabonnement (der månedsprisen blir 49 kr/mnd!) - alle abonnement fornyes automatisk – ingen bindingstid

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement