Philip Kämpe forlater Helsingborg og vender tilbake til moderklubben Nor 92. Her i treningskamp for Helsingborg mot Slevik. Foto: Kent Henriksen

Kämpe vender tilbake til Nor 92

Philip Kämpe setter SSL-karrieren på vent og er tilbake i Nor 92s drakt igjen, allerede i kveld kan han gjøre comeback mot Slevik.


Det ble bare ti obligatoriske kamper i Helsingborg for Philip Kämpe denne gang, seks cupkamper der det ble en assist, og fire kamper i SSL ble fasit. Lite spilletid i en klubb med hard konkurranse gjør at unggutten vender tilbake til Nor 92, og har signert en kontrakt som strekker seg ut neste sesong.
- Philip blir et godt tilskudd til troppen vår med sin spilleforståelse, gode teknikk og playmaker ferdigheter. Han er ung og har masse potensiale og jeg tror han vil utvikle seg videre hos oss, sier sportsjefen Henning Larsson til klubbens hjemmeside.

Forrige sesong var 19-åringen utlånt til Tunet fra Helsingborg, der ble det seriegull og 16 poeng (8+8) på 13 kamper. Han er med i troppen til kveldens bortekamp mot Slevik.