Ivo Balodis scoret det avgjørende målet i straffekonkurransen som måtte til mellom Harstad og Narvik. Foto: Kent Henriksen

Jevnt i slaget om Nord-Norge

Det ble jevnt da Harstad og Narvik møttes til det aller første slaget om Nord-Norge i eliteserien.

Lagene byttet om på å lede kampen i “lokaloppgjøret” mellom Harstad og Narvik. Det så ut som Harstads rutine skulle bli avgjørende, men Narvik kjempet seg hele tiden inn i kampen og utlignet.

Stillingen var 7-7 da Narvik fikk muligheten både i fem mot fyre og fem mot tre drøyt fem minutter igjen på klokken, men de klarte ikke å omsette muligheten. Da kunne isteden Panu Kotilainen finne Bård Olsen ledig foran mål, og Olsen var iskald da han fikk muligheten. Narvik presset på for en utligning og med 16 sekunder igjen fant Linus Schefström nettmaskene. Det ga 8-8 og kampen måtte avgjøres på straffeslag.

Der bommet lagene to ganger hver, og scoret tre ganger. Det måtte en ekstra omgang til med straffer, og der scoret Ivo Balodis, men Schefström klarte ikke å overliste Ole Petter Anfinsen og ekstrapoenget ble igjen i Harstad. KAMPFAKTA