Line Trandum Terjesen og Tunet forser videre i eliteserien for kvinner. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Jevnt i en periode før mesterlaget våknet

Gjelleråsen hang med i en periode før Tunet satte på turboen i gårsdagens kamp i eliteserien for kvinner.

Den første perioden ender målløst, og med 8-8 i skudd understreker det litt hvor jevnt det var. Gjelleråsen blir presset lave av Tunet, men får stoppet hjemmelaget og får en del kontringsmuligheter. Begge keeperne har noen bra redninger, men det er Tunet som har mest ball uten å klare å omsette spilleovertaket.

Tunet er et helt annet lag i den andre perioden. Allerede etter 15 sekunder kan Heidi Rød sende hjemmelaget opp i føringen og da Emma Fagerhøi halvminuttet etter ser til at det er 2-0 går luften litt ut av gjestene. To scoringer hver fra Caroline Bjercke og Line Trandum Terjesen, pluss scoringer fra Sarah Smith Lunde og Hanna Walter ser til at det er 8-0 etter to perioder.

Tunets Caroline Bjercke fikk premie som sitt lags beste spiller etter fem poeng (3+2) mot Gjelleråsen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

I den tredje perioden blir det litt transportetappe for hjemmelage, som fortsetter å dominere banespillet og Sofie Kristiansen, Bjercke og Sandra Craig scorer før Diana Isjomina fastsetter sluttresultatet til 12-1. Linda Adolphson scorer gjestenes trøstemål, men må innse at de går på et braktap mot en av gullfavorittene. Tunet klatrer med seieren opp bak ryggen på Grei, og ligger to poeng bak, men med en kamp tilgode på serielederne. KAMPFAKTA