Foto: Petter Alexandersen

Jakter sesongens første poeng

Andre serierunde i eliteserien for kvinner går av stabelen i helgen, med flere interessante oppgjør i Oslo og på Vestlandet.


Stavanger-Sveiva
14.30 Storhaughallen

SE KAMPEN / LIVE

Stavanger leder serien etter å ha plukket fem av seks mulige poeng på Østlandet sist helg. I dag venter Sveiva som vant knepent over Monolitten. To lag som har hatt en del spennende kamper mot hverandre de seneste sesongene, og det lover godt for helgens dobbelkamper i Storhaughallen. 

Østensjø-Tunet
15.30 Bølerhallen

SE KAMPEN / LIVE

Østensjø gjorde en god figur mot Grei sist helg selv om det ble tap, og i dag venter nok en tøff kamp mot en gullfavoritt. Tunet startet sesongen på onsdag og vant etter å ha avgjort i sluttsekundene, og dagens lokaloppgjør kan fort bli jevnt det også om ikke Manglerud-jentene får fart på sakene. 

Monolitten-Grei
16.00 Skøyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Monolitten var bare sekunder fra poeng mot Tunet i midtuken, og i dag venter nok en tøff motstander. Grei vant i serieåpningen og jakter på tre nye poeng når de kommer på besøk til Skøynehallen. Det pleier å bli målsnålt og spennende da disse to lagene barker sammen, kan Monolitten overraske eller blir det sesongens tredje strake tap?