Narvik gjorde en god figur mot Gjelleråsen i kvalifiseringen men tapte, får de revansje i ettermiddag? Foto: Kent Henriksen

I ettermiddag debuterer Narvik i eliteserien

Det spilles to kamper i eliteserien i ettermiddag, og debutant Narvik spiller sin aller første kamp i eliteserien når de får besøk av Gjelleråsen. I Oslo møter forrige sesongs dobbelmester bronselaget Sandnes.


Narvik-Gjelleråsen
14.00 Parken flerbrukshall

SE KAMPEN / LIVE

Liten tvil at det er stor spenning rundt dette oppgjøret, først og fremst fordi det er Narviks første møte med eliteserien, men også for at tilsvarende oppgjør i kvalifiseringen ble langt jevnere enn man først hadde trodde på forhånd. Gjelleråsen gikk på tap mot Harstad i går, og er nødt å vinne for å ikke få en tung start på sesongen. Kan Narvik overraske, eller blir det nittedølingene som stikker av med poengene?

Coolbet odds: Narvik 4.00 uavgjort 7.25 Gjelleråsen 1.45

Tunet-Sandnes
14.00 Høyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Begge lag har mistet nøkkelspillere under sommeren og det er spennende å se hva de klart å stable på beina til seriestart. Hjemmelaget har nok et bedre matchtempo, da vestlendingene har begrenset med motstandere i nærområdet. Vi tror nok Tunet stikker av med seieren i dag, men det blir muligens litt jevnere enn oddsen tilsier. 

Coolbet odds: Tunet 1.10 uavgjort 12.00 Sandnes 11.50