161 tilskuere fikk se Stavanger ta sin første seier i eliteserien for kvinner i ettermiddag. Foto: Børge Andreassen

Historisk seier for nykommerne mot Sarpsborg

Det ble virkelig spennende da Stavanger tok sine første historiske poeng i eliteserien for kvinner.

Storhaughallen var fylt opp med 161(!) tilskuere da Sarpsborg kom på besøk, og de fikk god valuta for pengene.

I undertall tok hjemmelaget ledelsen i det 13. minutt da Sandra Merete Hafsøe fikk lurt ballen i mål. Det ble den første periodens eneste scoring.

Midtperioden dominerte gjestene, men scoringene uteble for østfoldingene. Etter to perioder var det fortsatt bare en scoring i Storhaughallen, etter godt keeperspill av Anette Forsgren.

I kampens tredje periode fortsatte gjestene å jakte på en utligning, men etter 11. minutter kunne isteden Cecilia Lundin sende hjemmelaget opp i 2-0, og sikret med det Stavangers aller første seier og poeng i eliteserien noensinne. KAMPFAKTA