Det var full jubel etter at Narvik for første gang i historien tok full pott i eliteserien. Foto: Mikael Karlholm

Historisk seier for Narvik og tre viktige poeng i bunnstriden

Narvik hadde seieren i baklommen etter halve kampen, men Akerselva ga aldri opp kampen om de viktige poengene i bunnstriden. Det ga ordentlig spenning da det hele skulle avgjøres.


Anført av Simon Eismar var Narvik best den første halvdel av kampen mot Akerselva. Svensken noterte seg for tre av målene da hjemmelaget gikk opp i 5-1 ledelse. Gjestene fra Oslo fikk et par sene scoringer i midtperioden, og med et par tidlige scoringer i den tredje perioden var det 5-5 i Parken flerbrukshall. 

Jörgen Jonsson sendte Narvik opp i ledelsen igjen halvminuttet etter utligningen, men Elias Snellingen-Vikbjer trikset inn 6-6. Veteranen Jonsson brukte igjen kort tid på sende et desperat hjemmelag opp i føringen til 7-6. Akerselva presset på for en utligning og tok etterhvert ut målvakten og da kunne Anders Thunman Hälldahl sette spikeren i kisten med 8-6 i tomt bur i siste sekund, og Narvik kunne juble for sin først historiske seier i eliteserien, og tre meget viktige poeng i jakten på ny kontrakt. KAMPFAKTA