Det blev en historisk poeng for Narvik, selv om det fort kunne blitt tre poeng da laget ledet lenge. Foto: Kent Henriksen

Historisk poeng for Narvik etter dagens kryss

Narvik tok sin første poeng i eliteserien, men det kunne fort ha blitt tre poeng i kampen mot Akerselva.

De fleste holdt nok Akerselva som favoritter mot nykommer Narvik, og Oslo-laget tok også ledelsen før minuttet er spilt, og i det 14. minutt kom også mål nummer to. Gjestene fra nord reduserte med fire minutter igjen av perioden, men hjemmelaget kunne gå til pause med ledelse.

I midtperioden utligner Linus Schefström etter åtte minutter på et straffeslag, og det blir starten på en meget god periode for Narvik, for Marcus Solberg og Jörgen Jonsson sender gjestene opp i en tomålsledelse da Narvik setter tre mål på like mange minutter. Akerselva får inn en redusering med syv sekunder igjen av perioden da Elias Snellingen-Vikbjerg finner nettmaskene.

I den tredje perioden øker Schefström ledelsen for Narvik etter fem minutter. Halvveis i perioden tvinger Akerselva gjestene til å score selvmål, og nå er det virkelig nerve i Kringsjåhallen. Med litt over tre minutter igjen setter Sebastian Westersø 5-5, og flere scoringer blir det ikke. Det må straffer til for å skille lagene, og der er hjemmelaget best og tar med seg ekstrapoenget. KAMPFAKTA