Østensjøs Daniel Fauske Haavik noterte seg for 11 poeng (8+3) i dagens oppgjør mot Grei. Foto: Kent Henriksen

Herjet da Østensjø slo Grei på bortebane

Østensjø dominerer stort i G14-seriens andredivisjon, og i dag fikk Grei kjenne på at serielederne er veldig målfarlige.

Det var ventet en storseier i dagens G14-kamp mellom Grei og Østensjø, da gjestene er i en egen liga denne sesongen. Med 14. strake seiere var det aldri noe snakk om saken. Allerede etter 38 sekunder lå ballen i nettet bak Greis keeper, og det første av totalt åtte mål fra Daniel Fauske Haavik. Gjestene gjorde litt som de ville i den første perioden, og da sluttsignalet lød ledet gjestene med 11-0 i Apalløkkahallen.

Viktor Erdahl-Brenne og Østensjø hadde god kontroll under dagens oppgjør mot Grei. Foto: Kent Henriksen

Det roet seg litt ned i midtperioden, og målene kom med litt lengre mellomrom enn de gjorde i den første perioden fra gjestene. Grei kjempet og slet så godt de kunne, men måtte innse at Østensjø-spillerne noen hakk bedre i dagens kamp.

Det ble aldri helt spennende i Apalløkkahallen da serielederne fortsatte seiersmarsjen. Foto: Kent Henriksen

14-0 etter to perioder, ble til 18-0 i løpet av den tredje perioden, og det ble dessverre aldri helt spennende, selv om det var full fart på parketten i tre ganger kvarteret. Østensjø kunne juble for tre poeng i dagens kamp. KAMPFAKTA