Landslagsjef Johnny Petersen og hans team har nå tatt ut de 17 spillerne som skal representere Norge i VM-kvalifiseringen i februar. Foto: Kent Henriksen

Her er Petersens utvalgte til VM-kvalifiseringen

Landslagssjef Johnny Petersen reiser til Luchow i Polen med en litt mindre tropp enn vanlig, og det blir også noen nye fjes under VM-kvalifiseringen 3-6. februar.


Årets VM-kvalifisering er med en litt tynnere tropp enn under VM som ble spilt for en drøy måned siden. Til VM-kvalifiseringen i polske Luchow er det bare lov å ta med 17 spillere istedenfor vanlige 20. Det betyr at landslagssjef Johnny Petersen må utelate noen, og fra VM-troppen forsvinner Arvid Wibring Lindqvist, Ketil Kronberg, Markus Jelsnes, Ole Martin Skau Jansson, Björn Lundgren, Axel Wallin, og Erlend Vestby. De fire sistnevnte og Jørgen Becher utgjør reserver på hjemmebane da det norske laget skal kjempe om en VM-billett til mesterskapet i november.
– Det er noen nye navn i troppen, slik at vi skaper litt konkurranse, og får sett spillerne i en turnering og ikke bare på samlinger, sier landslagssjefen i en kort kommentar til Innebandyavisen. 

Med i troppen er Sandnes sisteskanse Ole Laland Egeland, Karlstads Ludvik Hansen, Greåkers Jørgen Nordahl og Warbergs Sander Fauskanger. Nordahl og Fauskanger er landslagsdebutanter. VM spilles i sveitsiske Winterthur 5-11. november. 

Målvakter: 
Ole Laland Egeland, Sandnes
Nicholay Halvorsen, Tunet

Forsvarere: 
Andreas Grønli, Warberg (Sverige)
Ludvik Hansen, Karlstad (Sverige)
Mads Fossum Normann, Tunet)
Martin Isnes Kvisvik, Greåker
Jørgen Nordahl, Greåker
Thobias Hjorth, Greåker

Sentere: 
Joachim Trandum Terjesen, Tunet
Marcus Hamrin, Hovslätt (Sverige)
Daniel Gidske, Mullsjö (Sverige)

Vinger: 
Sander Fauskanger, Warberg (Sverige)
Ole Mossin Olesen, Tunet 
Markus Lindgjerdet, Rychenberg (Sveits)
Patrick Hjemgård, Sarpsborg
Marius Pedersen, Tunet
Fredrik Gjødalstuen, Sarpsborg