Harstad sikret ny kontrakt og videre spenning

Harstad slo kriselaget Sveiva med store sifre og sikret i samme slengen ny kontrakt, og ny spenning i jakten på sluttspillplass.

Toms Niedre og Toms Kirmuzs byttet om på å score i starten av kampen, og de to latvierne noterte seg for tre scoringer hver da det sto 6-0 fire minutter ut i andre periode. Der sistnevnte stoppet på tre scoringer, gjorde Niedre totalt fem, men poengbest i storseieren var Ivo Balodis som noterte seg for åtte poeng (2+6). Jostein Nordseth scoret de to trøstemålene for Sveiva.

Harstad vant hele 16-2 foran 35 fremmøtte i Rommenhallen, og med det sikret seg de seg ny kontrakt og en god sjanse å nå sluttspill. Nå venter to spennende kamper, der man møter Sarpsborg  på onsdag og deretter Narvik i Hålogolands-derby i siste serierunde. KAMPFAKTA