Harstad har vunnet to av to mulige kamper på hjemmebane denne sesongen, her etter seieren over Fredrikstad. Foto: Mikael Karlholm

Harstad med sesongens andre seier

Harstad tok tre poeng mot Gjelleråsen og påførte gjestene det femte strake tapet denne sesongen.

Det var jevnt i to perioder i Seljestadhallen der Harstad tok imot Gjelleråsen i dagens «sekspoengs kamp» i jakten på sluttspillplasser. Selv om det er tidlig i sesongen er det viktig å vinne disse oppgjørene, og det klarte Harstadværingene. Etter at Christian Ahlfors sendte Gjelleråsen i ledelsen etter fem minutter kunne Toms Niedre og Saku Liponen sørge for at hjemmelaget ledet etter den første perioden.

I midt perioden ble det bare en eneste scoring, og den sto Roberts Livins for da han i det 13. minutt overlistet Martin Krüger Bernås i gjestenes mål. Flere scoringer ble det ikke i midtperioden, og det gikk mot en spennende siste periode.

Der brukte Harstad i underkant av fire minutter på å øke sin ledelse til tre, da Toms Kirmuzs ordnet 4-1. Da Janis Rajeckis scoret på straffeslag halvveis i perioden var mye gjort. Kirmuzs økte på til 6-1, før Petter Haug Robøle minuttet etter reduserte. Men Liponen ordnet 7-2 med fire minutter igjen, og sørget for å fastsette sluttresultatet til 7-2. Med det tok Harstad sin andre seier for sesongen, og påførte Gjelleråsen sitte femte strake tap. KAMPFAKTA