Anders Thunman Hälldahl og Kristoffer Mørstad Lysberg jubler for scoring. Førstnevnte lå bak seks av åtte scoringer i dagens seier. Totalt har det blitt 14 poeng (10+4) på fem kamper i eliteserien for svensken. Foto: Mikael Karlholm

Harstad med knallsterk seier over Sveiva

Harstad gjorde en kjempekamp mot Sveiva og vant, stor matchhelt ble svenske nysigneringen Anders Thunman Hälldahl.

Harstad lånte inn svenske poengmaskinen Anders Thunman Hälldahl fra 1.divisjonsklubben Narvik. Nysigneringen startet beskjedent, men har virkelig fått opp i farten i det siste. I dag noterte seg den tidligere hockeyspilleren for seks poeng (4+2) da Harstad slo Sveiva på hjemmebane.

Det sto uavgjort etter den første perioden, men i midtperioden dro Harstad i fra. Sveiva scoret et par sene mål før lagene gikk til den andre pausen på stillingen 6-5. I den tredje perioden sto kampen og vippet, men helt på tampen kunne Harstad smelle inn to mål og faststille sluttresultatet til 8-5. KAMPFAKTA