Dennis Fagerlund og Akerselva ledet med to mål da det gjenstod ni minutter, men gjestene fra Stovner snudde og vant. Foto: Kent Henriksen

Hadde storlaget på kroken - mistet alle poengene

Akerselva gjorde en god figur mot Sveiva i tirsdagens oppgjør i eliteserien for menn, men klarte ikke å sanke de tre poengene.

Sveiva bombarderte målet til hjemmelaget Akerselva i den første perioden, men bare et av de totalt femten skuddene gjestene fyrte av mot Einar Helgeruds mål gikk inn, scoret av Sindre Bjerknes.

Helgerud gjorde en god figur i målet for hjemmelaget og ble senere kåret til dagens beste for sitt lag, den gode keeperinnsatsen ga Akerselva muligheten å jobbe seg inn i kampen. Det gjorde at det sto 2-2 etter to perioder og full spenning i Grefsenhallen.

I den tredje perioden tok hjemmelaget ledelsen for første gang da Håkon Henriksen scoret etter tyve sekunder. Da i tillegg Dennis Fagerlund økte ledelsen i det 11. minutt hadde gjestene bare ni minutter på seg å snu kampen. Det gjorde de til de grader, for i løpet av drøyt to minutter var 2-4 blitt til 5-4 for Sveiva etter to scoringer av tidligere Akerselva-spiller Erlend Bjerknes og et av Oliver Sletten. Tre scoringer de siste par minuttene så til at kampen endte 8-4 til Sveiva, som klatret forbi Ull/Kisa på tabellen opp på femteplass. KAMPFAKTA