Det er planer om å starte spill i eliteseriene etter to ukers pause fra onsdag neste uke. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Håper på kamper allerede fra neste uke

Det kan gjenopptas spill i eliteseriene fra og med onsdag den tredje februar, så lenge det ikke kommer noen andre tiltak fra helsemyndighetene.


Norges Bandyforbund planlegger oppstart av eliteseriene igjen fra neste uke, under forutsetning at det ikke kommer noen nye smitteverntiltak fra myndighetene.
– Vi planlegger for oppstart fra 3. februar, men smittesituasjonen både nasjonalt og lokalt er akkurat nå svært uoversiktlig, og dette vil selvfølgelig være styrende for hva som er mulig for oss, sier idrettskonsulent i Norges Bandyforbund, Terje Larsen, i en pressemelding.

Norges Idrettsforbund følger også spent med, de vil informere særforbundene så snart de vet noe mer om situasjonen fremover.
– Per i dag har vi ingen informasjon om hva som skjer etter helgen, men vi er i løpende dialog med myndighetene og har full forståelse for at elitelagene deres ønsker en viss form for forutsigbarhet, sier organisasjonssjef i Norges Idrettsforbund, Gro Holstad, i en kommentar.

NBF melder også at det er innkalt til digital møte med eliteserieklubbene mandag, der det er mulighet å ytre sine meninger og gi forbundet en statusoppdatering i sine respektive klubber. 

De kamper som måtte omberammes i forbindelse med to ukers pause i toppidretten er nå berammet, og spilles som følger: 

Eliteserien kvinner
Tunet – Monolitten onsdag 3. februar klokken 19.00
Monolitten – Tunet fredag 5. februar klokken 19.30

Eliteserien menn
Nor 92 – Sarpsborg onsdag 3. februar klokken 19.00
Sarpsborg – Sveiva tirsdag 9. februar klokken 19.00
Greåker – Slevik onsdag 17. februar klokken 19.30
Sveiva – Tunet onsdag 10. mars klokken 19.00