Jon Ketil Nilsen er ferdig som hovedtrener for Grei etter NM-gullet i april. Her sammen med André Skar som også gir seg for mesterlaget. Foto: Petter Alexandersen

Gulltreneren gir seg i Grei - trenerlegende overtar mesterlaget

Jon Ketil Nilsen gir seg som hovedtrener i Grei etter årets gull-sesong, og erstattes av en trenerlegende.


Jon Ketil Nilsen og André Skar ga beskjed under sist sesong at det ville bli siste reise med Grei, som tok seg hele veien til NM-finalen og kunne løfte kongepokalen niende april. Nå er Nilsens erstatter klar og det er en trenerlegende som kliver inn i båset hos mesterlaget. Sveivas gulltrener Bård Børresen er tilbake for fullt på trenerbenken, og denne gang er det altså Grei som blir adressen.
– Jakten var kort da vi under semifinalene hadde en prat med Bård Børresen. Han har nå etter litt betenkningstid takket ja til oppdraget og vi gleder oss til å se hva Bård kan bidra med. Vi vet at han er med 110% og krever det samme fra jentene. Bård har en lang karriere bak seg og har vært med i "sirkuset" i en årrekke og vi ønsker deg veldig velkommen til SF Grei, skriver klubben på SoMe i ettermiddag. 

Bård Børresen er tilbake på trenerbenken i eliteserien kommende sesong, denne gang hos Grei. Foto: Kent Henriksen

Børresen har vært å se på Sveivas herrelag sin benk sporadisk de seneste sesongene og på landslagsoppdrag etter at han ga seg med Sveivas damelag, og var sist sesong også med og tok Ull/Kisa opp i eliteserien på damesiden.