Grei var hele tiden skritte foran i dagens lokaloppgjør. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Grei som ventet best i slaget om dalen

Sveiva hadde som ventet lite å sette i mot da Grei inviterte til kamp og «slaget om Groruddalen».

Grei tok kommandoen med en gang, og ledet 3-1 etter den første perioden, der skuddstatistikken på 13-2 sier det meste om det spillemesssige overtaket. Med seier ville Grei også ta tilbake serieledelsen i eliteserien.

I den andre perioden var hjemmelaget minst like overlegne, og stakk av skikkelig i målprotokollen før lagene gikk til pause med 9-2 ledelse til Grei.

Grei slo nok av litt på farten i den tredje perioden, for Sveiva fikk være mer med i kampen, noe som også både skuddstatistikk og periodesifrene avslører. 12-4 blir det til slutt, og Grei overtar førsteplassen på tabellen igjen. Poengbest var Marie Gundersen med fire poeng (2+2) for hjemmelaget, og Bertine Aas Hansen med tre poeng (2+1) for gjestene. KAMPFAKTA