Det ble tre poeng i gulljakten etter seier mot erkerivalen Sveiva i kveld for Grei. Foto: Kent Henriksen

Grei med viktig seier over erkerivalen

Sveiva fikk det som ventet tøft mot topplaget Grei, men gjorde en god figur mot naboklubben.

Filippa Härnlund sørget for en tidlig ledelse for Sveiva da de i kveld fikk besøk av naboklubben Grei. Scoringen kom allerede før det var spilt et minutt, og andreplasserte Grei måtte se erkerivalen gå til pause med ledelse.

Filippa Härnlund sendte hjemmelaget opp i ledelse allerede etter 46 sekunder. Foto: Kent Henriksen

Midtperioden var i underkant fem minutter gammel da Kajsa Liljefors ordnet utligningen, og da Eira Johnsen Reiten ga gjestene ledelsen halvannet minutt senere var kampen snudd. Eline Dagestad og Nicoline Olsen økte ledelsen til tre, før Amalie Tysland reduserte, men med tre sekunder igjen av perioden fikk gjestene straffe, og den omsatte Kine Hedlund Eriksen og sendte gjestene til den andre hvilen med 5-2 ledelse.

Greis landslagsback Eline Dagestad var på spillehumør i kveld, og sørget for fem poeng (1+4) i kampen mot Sveiva. Foto: Kent Henriksen

Hedlund Eriksen sørget med en scoring før det var spilt minuttet av den tredje perioden å ødelegge alt håp om poeng, for Grei ble et nummer for store for erkerivalen Sveiva i kveldens oppgjør. Liljefors og Johnsen Reitens sene scoringer fastsatte sluttresultatet til 8-2, og tre nye poeng for Grei i jakten på seriegullet. For Sveiva ser drømmen om sluttspill ut å svinne sakte men sikkert. KAMPFAKTA