Grei befestet sin plass på toppen av tabellen

Et effektivt Østensjø hang med i målprotokollen i en halv periode før serielederne  Grei viste hvorfor de topper tabellen.

Grei var storfavoritter til seier over Østensjø i går kveld, og for tredje gang denne sesongen ble det storseier. De 50 fremmøtte i Bølerhallen fikk se et effektivt hjemmelag i den første perioden som hang med til det var spilt halvveis. Da sto det 2-2 på tavlen, men tre scoringer fra gjestene sørget for at serielederne kunne ta med seg en 5-2 ledelse i garderoben.

I den andre perioden stakk Grei fra skikkelig i protokollen, og stoppet ikke før hjemmelagets målvakt plukket seks baller ut av nettet. 11-2 og all spenning i kampen var borte.

Den tredje perioden ble en ren transportettappe og selv om det fortsatt var gjestene som styrte kampen, endte den uavgjort, da hjemmelaget igjen var effektive. Greis mål ble scoret av Nicoline Olsen (2), Kine Hedlund Eriksen (2), Wilma Engdahl (2), Rikke Enerly Selstad (2), Lene Benkø, Heidi Homble, Martine Simonsen og Petra Weiss. Sistnevnte ble beste poengplukker med fire poeng (1+3). Emilie Broch Eliasen, Julie Sundar Rostad og Maren Jacobsen Raaness scoret målene for Østensjø. KAMPFAKTA