Arvid Wibring Lindqvist vender hjem til Sverige etter inneværende sesong. Foto: Kent Henriksen

Greåkers store stjerne vender snuten hjem

Arvid Wibring Lindqvist er inne i sin siste sesong hos toppklubben Greåker.


Det blir ingen flere sesonger i Greåker i denne omgang for Arvid Wibring Lindqvist. Etter årets sesong vender sentertanken snuten hjemover mot Sverige igjen etter fem sesonger i den norske eliteserien. Den tidligere verdensmesteren på U19-nivå for Sverige debuterte i vinter for det norske landslaget, og spilte VM for Norge tidligere denne måned. 

Det er Wibring Lindqvists kone Lucinda som lagt ut bekreftelsen på at paret skal hjemover til sommeren, i et langt innlegg på sosiale medier. 
– Det er med tungt hjerte vi nå melder dette. Norge har vært vårt hjem i snart fem år. Vi har fått våre to barn her og hatt den beste tiden i vårt liv her. Men med to små barn føler vi at vi trenger å komme hjem til våre familier igjen, dels for å få støtte og avlasting men også for at vi har savnet å være nær familien, skriver hun på SoMe. 

Arvid Wibring Lindqvist spilte VM for Norge tidligere denne måned. Foto: Ville Vuorinen

Landslagsspilleren og hans kone retter et stort takk til toppklubben som vært til stor støtte under parets tid i nabolandet. 
– Vi hadde aldri trodd at livet skulle bli så godt som her. Da vi kom til Norge i 2017 skulle vi bare bli et år for å få oss et lite eventyr, men et år ble til fem. Et lite eventyr ble til livets opplevelse. Vi har aldri møtt noen større hjerter enn alle dere som tilhører Greåker Bulldogs. Dere har tatt oss i mot, tatt hånd om oss, sett oss, elsket oss og fremfor alt gjort alt dere kan for å kunne hjelpe oss. Dere har tatt hånd om våre barn og gitt de stor trygghet både i og rundt hallen og for det er vi evig takknemlige. Vi takker ydmykest for den her tiden og føler en sto takknemlighet for våre år sammen. Vi kan aldri takke dere nok, skriver paret videre. 

Greåker ligger foreløpig på en andreplass på tabellen og møter Sandnes på hjemmebane og møter Sandnes neste helg. Wibring Lindqvist står bokført med 16 poeng (7+9) på ti kamper så langt i sesongen.