Greåker måtte slukøret innse at Tunet ble for gode i G15 elite-kampen i ettermiddag. Foto: Kent Henriksen

Greåkers seiersrekke ble brutalt brutt av Tunet

Tunet gikk rett i strupen på serieleder Greåker da de klassiske klubbene gjorde opp i G15 elite, der Manglerudgutta stoppet østfoldingenes seiersrekke.

Serieleder Greåker kom på besøk til Høyenhallen for oppgjør mot Tunet. Det ble en tett og spennende førsteperiode der scoringene først kom på tampen av perioden. Først kunne Benjamin Eikenes Richardsen sendte Tunet opp i ledelsen med 25 sekunder igjen av perioden, før Sivert Moum Larsen scoret med tre(!) sekunder igjen. En blytung avslutting på den første perioden for østfoldingene.

Greåker fikk lite å stemme i starten av oppgjøret mot Tunet. Foto: Kent Henriksen

I den andre perioden er det Tunet som er i dytten, og allerede etter tre minutter ordner Robin Furulund 3-0. Nå starter en vond periode for gjestene der hjemmelaget øker to ganger. Først gjør Eivind Andreas Røhne Rossavik 4-0, før Moum Larsen øker til 5-0. Greåker tar etterhvert timeout, og det blir noe bedre. Tre minutter før slutt ordner målsniken Mikkel Fauskanger en redusering, og Greåker har flere bud på scoringer, men det har også hjemmelaget. Det går i full fart i begge retninger, og det er både underholdende og tøffe dueller.

Det var en herlig kamp i Høyenhallen i ettermiddag, der det var full aktivitet i helgen. Foto: Kent Henriksen

Gjestene er mye bedre med i den tredje perioden, men klarer ikke å sette Tunet under skikkelig trøkk og det blir til tider litt puslete. Hjemmelaget har ganske god kontroll på oppgjøret og selv om begge lag skaper litt småfarligheter skjer det meste rundt vantene nå. Det er en del temperatur utover oppgjøret, og Fauskanger får en god del juling i den tredje perioden. Da han kommer innpå etter en smell, drar han seg løs og får ordnet et straffeslag. Der er Henrik Jørgensen Larsen iskald og setter 5-2. Gjestene pusher på for en ny redusering, men Tunet kan kontrollert spille av kampen. Greåker taper med det sin første kamp for sesongen, og Tunet klatrer nærmere Asker og Greåker på tabellen.

Tunet-Greåker 5-2 (2-0,3-1,0-1)