Arvid Wibring Lindqvist var som vanlig sentral for Greåker i dagens seier i lokaloppgjøret mot Fredrikstad. Foto: Kent Henriksen

Greåker med seier i lokaloppgjøret

Greåker vant lokaloppgjøret mot Fredrikstad, men det ble kanskje litt tøffere enn ventet.

Greåker fikk en drømmestart på lokaloppgjøret mot Fredrikstad, og Arvid Wibring Lindqvist ordnet 1-0 allerede før det var spilt et par minutter. Kristoffer Bakke satte de to neste målene for Greåker som ledet 3-0 til pause, begge etter assist fra svensken.

I den andre perioden var imidlertid gjestenes mål stengt, og da Daniel Svendsen ordnet 3-1 reduseringen etter 13 minutter, sørget han for en spennende tredje periode.

Gjestene presser på i starten av den tredje perioden, men Sander Fauskanger sender hjemmelaget opp i 4-1, assistert av Wibring Lindqvist såklart. Med litt over syv minutter reduserer Stian Setterberg til 4-2, men da var det slutt på moroa. Først setter Thobias Hjorth før Bakke med sitt tredje satte den siste spikeren i kisten, og fastsatte sluttresultatet til 6-2. KAMPFAKTA